"Міністерство паніки та істерики" - це я": Дружина Резнікова розповіла, що чоловік обожнює робити вдома

Телеведуча, психологиня та дружина міністра оборони України Юлія Зорій розповіла про особисті стосунки з Олексієм Резніковим. Про це стало відомо із її інтерв'ю «Сніданку з 1+1», передають Патріоти України.

Зорій розповіла, що на робочі теми не спілкується із чоловіком. «Він просить не говорити про роботу. Якщо мене цікавлять якісь суперечливі моменти, є якась інформація, він мені їх роз'яснює. Він і так весь час на телефонах, постійно щось вичитує, має багато інтерв'ю… Він може мені показати якийсь текст, попросити подивитись якесь інтерв'ю, дати свою оцінку. Але загалом я у це не лізу. Людина приходить додому просто фізично, але все одно головою він на роботі», – каже жінка.

Юлія зазначила, що вони люблять проводити спільний час вдома. «На щастя, чоловік смачно готує й обожнює це робити. Тому мені залишається лише обрати серіал чи фільм для спільного перегляду. Вдома ми коти. Взяти щось смачненьке й увімкнути кіно – найкраще дозвілля для нас», – поділилася Юлія з Новим каналом.

Юлія розповіла, що ніколи не бачила Олексія без посмішки та гарного настрою. Каже, що Резніков – її протилежність, тому що він завжди вміє вирішувати проблеми, в той час, коли телеведуча віддає перевагу емоціям.

«От такий темперамент у людини. Він завжди налаштований, що б не відбувалось – у нього немає проблем. Тобто немає такого, що він би не міг вирішити. І я – людина, яка весь час наче «міністерство паніки та істерики». Мені це дуже допомагає. Я кажу йому: «Дякую, що ти такий» », – каже жінка.

Юлія зазначає, що перебуваючи з ним у стосунках, вона завжди відчуває себе захищеною. Олексій вміє любити та отримувати любов, слухає і дослухається. Зазначимо, що 2020 року Юлія та Олексій офіційно одружилися, але через карантин весілля не святкували. Юлія зазначила, що відсвяткують після перемоги, можливо у звільненому Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...