Міноборони навмисно виманило Пригожина з Африки до Росії напередодні загибелі, - ЗМІ

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин за кілька тижнів до свої загибелі в авіакатастрофі зіткнувся з тиском з боку Міністерства оборони РФ. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерело, яке близьке до Кремля, передають Патріоти України.

Співрозмовник повідомив агентства розповів, що структурам "Вагнера" заборонили використовувати для перельотів військові літаки Міноборони. Згодом закрили для них авіабазу Хмеймім в Сирії, де "вагнерівці"з'явилися ще 2015-гог - до офіційного введення російських військ.

Так логістика структур "Вагнера" опинилася під загрозою. Bloomberg пише, що саме це змусило Пригожина відправитися з Африки відправитися до Росії.

Неназване джерело розповіло, що Пригожин вилетів до Москви, аби вирішити проблеми з Міноборони. Втім, 23 серпня його бізнес-джет зазнав катастрофи Твер'ю - за 50 км від резиденції президента-диктатора РФ Володимира Путіна на Валдаї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...