Міноборони отримало партію БТР-4Е

Харківське конструкторське бюро з машинобудування, передало Міноборони України партію з 5 БТР-4Е, укомплектованих кулеметами виробництва київського державного підприємства «Маяк».

Міноборони отримало партію БТР-4Е

Нагадаємо, харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова (ХКБМ) входить до складу ДК «Укроборонпром».

«Усі бронетранспортери виготовлені фахівцями підприємства під час карантину, прийняті військовою прийомкою та вже відбули до військової частини», – повідомив директор підприємства Яків Мормило.

Зазначимо, що виконання поставок харківським підприємством відбувається за контрактом з Міноборони від 2016 року, який був розблокований наприкінці 2019 року.


Бронетранспортери БТР-4Е. Фото: «Укроборонпром»

Перші ж відвантаження бронетехніки, після відновлення робіт за контрактом 2016 року, відбулися у грудні 2019 року – ХКБМ передали військовим 12 бронетранспортерів БТР-4Е.

Всього за контрактом ХКБМ має виготовити та передати 45 одиниць бронетранспортерів БТР-4Е.

Окрім всього іншого, ця партія бронетранспортерів укомплектована кулеметами КТ-7,62 від київського заводу «Маяк», який вийшов на стале виробництво після простою.

Бронетранспортер БТР-4Е. Фото: «Укроборонпром»

Бронетранспортер БТР-4Е. Фото: «Укроборонпром»


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...