Міноборони РФ обдурила на $1 мільйон... російська компанія із виробництва засобів спецзв'язку

У Росії виробник засобів спецзв'язку "Ангстрем" вирішив заробити на держзамовленні - постачав Міністерству оборони РФ дешеві китайські рації, видаючи їх за власну розробку. Як повідомляє Telegram-канал Mash, збиток російського Міноборони склав 78 мільйонів рублів ($1 мільйон), передають Патріоти України.

"Схема спливла в ході розслідування справи генерал-полковника Генштабу Халіла Арсланова. Якого затримали в 2020 році і звинуватили в розкраданні 6,7 млрд рублів ($87,2 мільйони - ред.) при поставках аналогічних рацій. Як з'ясувалося, придбаних саме у "Ангстрему", - йдеться в повідомленні.

Так, "Ангстрем" взяв замовлення на виробництво і поставку Міністерству оборони рацій Р-187-П1 "Азарт". Зазначається, що після отримання оплати за замовлення на частину коштів були закуплені "китайські гаджети сумнівної якості". Після чого на них переклеїли етикетки і передали Міноборони РФ як власну розробку.

"Підсумковий збиток - близько 78 млн рублів. Плюс передбачуваний дефіцит спецзв'язку на фронті - через компрадорські ігри "Ангстрема" волонтери змушені закуповувати для фронту цивільні рації "Баофенг", - наголошується в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не залишилось нічого, крім обгорілих стін і назви: Речник "Легіону Свободи" розкрив, чому РФ вчепилася за Роботине

субота, 4 травень 2024, 15:10

На Запорізькому напрямку окупанти концентрують свої зусилля на тих ділянках, які мають для них, насамперед, політичне значення, зокрема, Роботине. Про це сказав речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України...

Хочуть затримати мусульман?: Спецслужби РФ готують теракти на території Росії

субота, 4 травень 2024, 14:55

Спецслужби РФ можуть готувати провокації найближчим часом. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Telegram, передають Патріоти України. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії. "...