"Міс Україна-Всесвіт-2006" вийшла заміж за російського бізнесмена та мовчить про війну

"Міс Україна-Всесвіт-2006" Інна Цимбалюк вже протягом тривалого часу не мешкає в Україні, повідомляють Патріоти України.

Ще 2013 року модель, яка родом з Чернівців, вийшла заміж за російського бізнесмена Ігоря Пестрикова. Їх, до речі, познайомив співак-путініст Олександр Буйнов, який підтримує вбивства українців російськими окупантами.

Спочатку Цимбалюк мешкала на три країни – Україна, Росія та Франція. Про це у новому випуску "Слава ПРО" розповів ведучий Слава Дьомін. Певний час модель осіла у Парижі. 2015-го українка-зрадниця у Москві народила російському олігарху доньку.

За словами Дьоміна, останні декілька років Цимбалюк не приїздила до України і мовчить про повномасштабну війну, яку в нашій країні розгорнула країна-терористка росія. Лише один раз Цимбалюк розмістила українською пост в Instagram, у якому написала, що молиться за рідну державу. Та всі інші дописи Цимбалюк у фотоблогу були російською і на абстрактні теми.

Інна Цимбалюк / © facebook.com/tsymbaliuk.inna

Зараз зі сторінки Цимбалюк в Instagram взагалі зникли абсолютно всі пости.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...