Місячне затемнення і повня 5 липня: Що можна і не можна робити, поради астрологів

Вранці в неділю, 5 липня, відбудеться місячне затемнення, яке, згідно з прогнозами астрологів, буде найбільше впливати на сферу інформації та освіти. Місячне затемнення почнеться в 6:07 за київським часом і досягне свого піку о 7:30. Загальна тривалість цього явища складе 2 години 45 хвилин. Рівно о 7:44 можна буде спостерігати липневий повний місяць, зазначають Патріоти України.

Тінь від нашої планети закриє лише 35% місячного диска, тобто затемнення буде напівтіньовим. Зовнішні зміни буде помітно жителям Південної Америки, Південно-Західної Європи і Західної Африки, а для жителів України затемнення пройде непоміченим.

Однак, на фізичному рівні затемнення може проявитися у вигляді сонливості, слабкості або навпаки підвищеної активності - в залежності від чутливості організму.

Як стверджують астрологи, це затемнення відбудеться на осі Близнюки-Стрілець і буде найбільше впливати на сферу інформації та освіти. Події цього дня можуть вплинути на професійну діяльність і на переосмислення загальних життєвих цінностей, поглядів і установок.

В цей день рекомендується планувати майбутнє, складати всілякі плани і списки бажань. Укладачі гороскопів стверджують, що позитивне мислення в дні затемнення особливо важливе. Саме тепер буде легко позбутися від усього зайвого: речей, згубних звичок, людей, образ, страхів і думок.

Під час місячного затемнення 5 липня краще зосередитися на кар'єрі і професійних питаннях, а також приділити увагу освіті та пошуку нової інформації. Всі незакінчені справи мають властивість завершуватися в цей час.

Серед заборон в день затемнення - уникати конфліктів, а також негативних думок і емоцій. Не варто давати волю швидкоплинним і різким емоціям. Також в цей день краще відмовитися від косметичних прцедур, зокрема, від манікюру, педикюру або стрижки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...