"Міські бої можуть вестись на трьох рівнях": Експерт оцінив, чи може ворог швидко захопити Торецьк

Торецьк Донецької області ще не повністю зруйнований, там є вцілілі будівлі, що дозволяє вести бойові дії. Тому битва за місто може затягнутися. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "На порозі нової битви. Чого чекати на фронті до зими та чи втримають ЗСУ "сіру зону", передають Патріоти України.

Як зазначив військовий експерт Олексій Гетьман, у Торецьку ще є вцілілі будівлі, а бойові дії у забудові можуть затягтися на місяці.

"Міські бої можуть вестись на трьох рівнях. Умовно, на асфальті, на поверхах і в підземних комунікаціях. З огляду на те, що на сході Торецька знаходяться російські війська, навряд чи вони самі себе обстрілюватимуть. А поки він не зруйнований, як інші міста, вони ще дуже довго його захоплюватимуть", - пояснив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вони не просто "інваліди": Бутусов оприлюднив рейтинг прокурорів-мільйонерів з найбільшими пенсіями

неділя, 20 жовтень 2024, 13:14

На тлі скандалу з отриманням топспівробітниками прокуратури пенсій за "інвалідність", журналісти склали рейтинг керівників обласних прокуратур із найвищими виплатами, передають Патріоти України. "Ми провели огляд декларацій тільки у вищих керівників об...

"Міські бої можуть вестись на трьох рівнях": Експерт оцінив, чи може ворог швидко захопити Торецьк

неділя, 20 жовтень 2024, 9:38

Торецьк Донецької області ще не повністю зруйнований, там є вцілілі будівлі, що дозволяє вести бойові дії. Тому битва за місто може затягнутися. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "На порозі нової битви. Чого чекати на фронті до зими та чи втримают...