Міст Кличка стає все дорожче: Київ витратить ще десятки мільйонів на "іграшку"

На побудову розважального об'єкту було закладено більше 400 мільйонів грн. Отже виявилось замало. Варто пам'ятати, що в столиці недофінансовані важливі інфраструктурні проекти на 2019 рік. Той же Воскресенсько-Подільський міст та метро на Виноградар.

Директор КП "Інженерний центр" Михайло Терентьєв підписав 12 червня 2019 року протокол на 74 млн грн, щоб добудувати "міст Кличка" в Києві, інформують Патріоти України.

Про це повідомив журналіст Сергій Грішин на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши до повідомлення протокол узгодження договірної ціни.
"Михайло підписав ще один протокол 12 червня на 74 млн грн, щоб ще трохи добудувати "міст Кличка", – написав Грішин.
"Ну, в принципі, чого соромитися, 26 травня відкрили міст, але продовжують його добудовувати", – додав він.
Крім того, журналіст зазначив, що його джерела повідомляють про намір Терентьєва балотуватися до Верховної Ради України по мажоритарному округу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...