"Місто окуповане, й якісь нелюди знущаються з дітей?": Українців обурили світлини зі спортивного свята в Сумах

Голова Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко виклав фото з юними спортсменами, яке шокувало мережу. На ньому діти позують роздягнутими на морозі (вчора у Сумах було -8 град) в той час, як дорослі стоять позаду у зимовому одязі, зазначають Патріоти України.

У Сумах з нагоди відкриття IV зимових Юнацьких Олімпійських ігор на стадіоні «Авангард» підняли Державний стяг України та Олімпійський прапор. Юнацьку збірну команди України представлятимуть 44 атлети у 12-ти дисциплінах, а Сумську область – п’ять спортсменів. Дрозденко побажав збірній команді нашої країни успіхів, та додав фото, які вмить зібрали купу негативних коментарів.

Українці заявили, що у головах чиновників «совок» і поцікавилися, чому вони самі не «роздягнулися до трусів»:


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...