Місцева влада заявила про роботу ППО: У Ростові-на-Дону пролунали потужні вибухи (відео)

У російському Ростові 21 жовтня о 14:10 пролунав потужний вибух. Його чули мешканці кількох районів міста. Про це повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Згодом місцева влада окупантів поспішила відзвітувати про роботу ППО. Місцеві мешканці також зафіксувати на камеру характерний інверсійний слід.

Як повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв, над містом спрацювала ППО. "Сьогодні о 14.10 знову спрацювали засоби ППО, які прикривають Ростовську область. Повітряну мету в результаті знищено", – йдеться у повідомленні Голубєва.

Приблизно о 15:30 у Ростові знову повідомили про вибухи. Місцева влада закликала росіян зберігати спокій. "Щойно знову відпрацювали підрозділи наших ППО по цілях за межами Ростовської області. Прошу зберігати спокій, військові виконують свою роботу", – заявив губернатор Ростовської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...