Місцеві скаржаться, що дуже смердить: У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімічному заводі (відео)

У Росії зайнялась масштабна пожежа на заводі «Пластик» в Тульській області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Площа загоряння – близько 1500 кв. метрів, пожежники досі не можуть впоратися із вогнем. За попередніми даними, горить цех заводу, що будується. Причиною пожежі на заводі «Пластик» в Узловій нібито став спалах ємностей із машинним маслом. Очевидці повідомляють про сильний запах пластику.

Постраждалих та небезпеки переходу пожежі на житлові будівлі нібито немає, повідомили у російському відомстві. За дорученням губернатора Дмитра Міляєва на місце виїхав міністр з регіональної безпеки Сергій Косов.

Відкрите акціонерне товариство «Пластик» – російське хімічне підприємство у місті Узлова Тульської області. Одне із містоутворюючих підприємств міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гра в імітацію. Чому прізвища нових міністрів нічого не значать

четвер, 5 вересень 2024, 22:40

Замість створення коаліційного уряду народної довіри, що складається з професіоналів (ця обговорювана в суспільстві й політикумі ідея з подачі ZN.UA дуже дратувала Володимира Зеленського), парламент нині технічно доукомплектував Кабмін особистої віддан...

Місцеві скаржаться, що дуже смердить: У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімічному заводі (відео)

четвер, 5 вересень 2024, 22:01

У Росії зайнялась масштабна пожежа на заводі «Пластик» в Тульській області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Площа загоряння – близько 1500 кв. метрів, пожежники досі не можуть впоратися із вогнем. За попередніми даними, горить ц...