"Місцеві у нас телефонують у звільнені містечка - там повним ходом варять борщі та запрошують ЗСУ додому", - Олена Кудренко

"Нещодавно в полонених росіян питають: ми вас брали в полон там-то. Що ж ви там загадили все, де спите, там і сміття?.. Що з вами? Як так можна?.. Зараз, коли вони відповзли з наших земель, ми спостерігаємо те ж саме, що і на Київщині. Зниклі цивільні, знайдені в лісопосадках з відрізаними вухами. Пограбовані будинки. Ні розвитку, ні щастя - окрім того, що зі шкіл вилучили підручники українською, та насмітили, награбували, повбивали, познущалися", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Місцеві у нас телефонують у звільнені містечка - там повним ходом варять борщі та запрошують ЗСУ додому. Зривають плакати про "ми одін народ с рассієй". Мені здається, що тут криється інша причина. Не ми, українці, один з ними народ - а вони, безхатченки, без нації, без культури, хочуть стати одним народом з нами. Притулитися до "породи". До "якості". До перспективи. Навіть якщо вони давно не розуміють причин і наслідків. Навіть якщо вивчили "історію", де Київська Русь - це росія, а "Альоша Поповіч" - російський богатир.
Відповзли так, що хочеться після них помити руки. Струсити весь бруд, що вони нам принесли. Там тепер Сімоньян "співає" про те, як було класно - ми співали, танцювали, жили разом, і ось це і є на її погляд єдиний варіант майбутнього. І на переговори натякають.
А по факту наші ЗСУ навряд чи колись тепер зрушать з кордонів з Росією. Можливо хіба в бік Росії, якщо її треба буде трохи посунути.
Ну і цікаво, чи дійде абстрактій маші чи міші з тої сторони - нащо їх війська гинули тисячами в тому ж Ізюмі чи Балаклії? Нащо? Задля чого? Тепер же ж ні референдумів, ні підтримки населення, ні освіти російською, ні безкоштовної робочої сили та військового м'яса, яке можна було брати на окупованих територіях та гнати поперед себе під кулі. А від нас до них потекли струмки не дуже якісних колаборантів. Не дуже якісних для будь-якої країни, а тому ніякої вигоди чи покращення росіянам такі нові мешканці не додадуть. У нас чистіше - у них тепер брудніше. Звісно, а як інакше?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...