Міцніше танка: Бойова машина піхоти ЗСУ M2 Bradley продемонструвала надзвичайну живучість, витримавши удар російського FPV-дрона (відео)

Бойова машина піхоти M2 Bradley ODS SA 47-ї окремої механізованої бригади продемонструвала свою надійність, витримавши удар ворожого FPV-дрона.

«На відео можете бачити, як працює БМП по ворожій піхоті. Вже на зворотньому шляху в машину влучає FPV-дрон. Як ви могли вже зрозуміти — екіпаж навіть цього не відчув та продовжив рух», - зазначає пресслужба бригади.

FPV-дрон вразив Bradley у лобову проєкцію, проте бойова машина не зупинилася і продовжила рух. Помітно, що машина оснащена комплектом динамічного захисту BRAT (Bradley Reactive Armor Tiles). Крім того, у відео показано, як бойова машина працює по окупантах з автоматичної 25-мм гармати M242 Bushmaster.

Пресслужба також зазначила, що армія США більше не використовує цю модель Bradley, і тисячі таких машин зберігаються на складах.

Раніше, у березні, стало відомо, що динамічний захист бойової машини M2A2 Bradley ODS SA витримав пряме влучання російської протитанкової ракети. Росіяни випустили по машині дві ракети: одна зачепила динамічний захист башти, а інша влучила в борт.

47-ма окрема механізована бригада також успішно використовувала Bradley у бойових діях. Наприклад, екіпаж бойової машини впритул розстріляв ворожий бронетранспортер з піхотою на Покровському напрямку, коли ворожий БТР-82А з десантом на борту зміг прорватися до населеного пункту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...