Між Бахмутом та Часовим Яром ідуть складні бої, - командир роти ударних БПЛА

Юрій Федоренко, командир роти ударних БПЛА 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку, передають Патріоти України.

"Противник продовжує штурмувати, але суттєвих успіхів об'єктивно не мав. Більшість відтинків на Бахмутському напрямку, де працюють потужні бригади Сил оборони, закриті. Противник під час ведення бойових дій несе достатньо суттєві втрати свого ударно-штурмового потенціалу", - повідомив він.

За його словами, нещодавно тиск противника дещо впав, інтенсивність штурмових дій знизилась. Армія РФ у своєму ударно-штурмовому потенціалі видихалась і понесла значні втрати, зокрема і в техніці, яка забезпечує логістику та прикриття. Однак, пізніше противник почав тиск з новою силою.

"Ворогу вдалося отримати тактино певні успіхи на відтинку дороги від Часового Яру до Бахмуту. Ймовірно, це найскладніший напрямок сьогодні. Окупанти на цьому напрямку б'ють постійно та цілодобово. Але незважаючи на те, що за тиждень до нового року і до сьогодні, ударно-штурмові дії РФ тривають постійно, Сили оборони надійно утримують рубежі. Ідуть складні та жорстокі бої", - зазначив він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...