Між відчаєм оточення та небуттям: Росіяни звели четверту понтонну переправу через Сейм на Курщині

Журналісти "Радіо Свобода" опублікували супутникові знімки від 26 серпня, які зафіксували зведення російськими військами ще однієї, четвертої за рахунком понтонної переправи через річку Сейм у Курській області, передають Патріоти України.

Повідомляється, що переправу спорудили в селі Зване, за два кілометри вниз за течією річки від стаціонарного моста, раніше серйозно пошкодженого обстрілами. Раніше такі ж переправи через річку Сейм росіяни побудувала в селі Кариж, між Званим і селищем Глушкове, а також на схід від Глушкового.

Міст у Карижі частково перебуває під водою. Можливо, це зроблено для маскування, або його атакували. Два інші понтонні мости також були обстріляні. "Цілячись по мостах через річку Сейм, Україна, як зазначають військові експерти, намагається відрізати від російських військ частину Глушківського району на лівому, південному березі річки", - вказує видання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 27 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 27 серпень 2024, 22:10

Сьогодні 27 серпня. Триває 916 доба оборони України проти російської навали. Окупанти просуваються по Новогродівці, поступово захоплюючи нові вулиці. Все більше подій вказують на те, що росіяни чітко налаштовані взяти Вугледар до кінця року. . Паралель...

"Не зупиняйте хейт": Влад Яма розповів, скільки пожертвував постраждалим дітям в "Охматдиті" (фото)

вівторок, 27 серпень 2024, 21:44

Зокрема, поділився, як у День Незалежності України він долучився до благодійного заходу в Техасі в якості діджея, щоб зібрати гроші для допомоги Україні. Так, за вечір вдалося зібрати 10 тис. дол., які Влад разом з організаторами події пожертвував пост...