Між вогнем і парканом з колючого дроту: Стадо оленів чудом врятувалося з вогняної пастки (відео)

Олені злякано металися з боку в бік і не знали, куди їм подітися.

Стадо оленів ледь не загинуло у вогняній пастці: з'явилося відео чудесного порятунку

В американському штаті Монтана стадо оленів потрапило в пастку між вогнем і парканом з колючого дроту. Про це повідомляє Telegram-канал Life SHOT, інформують Патріоти України.

Олені злякано металися з боку в бік і не знали, куди їм подітися.
Як повідомляється, пожежники влаштували справжню операцію з визволення рогатих з полону. Чоловіки навмисно рухалися в бік тварин, відлякуючи їх від паркану й вогню. Таким чином оленів вдалося відтіснити в безпечне місце.

Відзначається, що в окрузі Біг-Хорн зараз горять ліси на площі 263 тисяч квадратних кілометрів.


Лісові пожежі у США охопили 12 штатів. Горить вздовж усього західного узбережжя.

Найбільша площа загорянь в Каліфорнії - надзвичайний стан оголосили в чотирьох округах. Там замість будинків залишилися лише згарища, згоріли і десятки автомобілів. Під загрозою ще 10000 житлових будівель.

Загоряння викликали аномальна спека і затяжна посуха. За даними фахівців, для придушення вогню необхідна зміна погоди. Передбачається, що деякі пожежі будуть загашені лише з приходом опадів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...