Між вогнем і парканом з колючого дроту: Стадо оленів чудом врятувалося з вогняної пастки (відео)

Олені злякано металися з боку в бік і не знали, куди їм подітися.

Стадо оленів ледь не загинуло у вогняній пастці: з'явилося відео чудесного порятунку

В американському штаті Монтана стадо оленів потрапило в пастку між вогнем і парканом з колючого дроту. Про це повідомляє Telegram-канал Life SHOT, інформують Патріоти України.

Олені злякано металися з боку в бік і не знали, куди їм подітися.
Як повідомляється, пожежники влаштували справжню операцію з визволення рогатих з полону. Чоловіки навмисно рухалися в бік тварин, відлякуючи їх від паркану й вогню. Таким чином оленів вдалося відтіснити в безпечне місце.

Відзначається, що в окрузі Біг-Хорн зараз горять ліси на площі 263 тисяч квадратних кілометрів.


Лісові пожежі у США охопили 12 штатів. Горить вздовж усього західного узбережжя.

Найбільша площа загорянь в Каліфорнії - надзвичайний стан оголосили в чотирьох округах. Там замість будинків залишилися лише згарища, згоріли і десятки автомобілів. Під загрозою ще 10000 житлових будівель.

Загоряння викликали аномальна спека і затяжна посуха. За даними фахівців, для придушення вогню необхідна зміна погоди. Передбачається, що деякі пожежі будуть загашені лише з приходом опадів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...