"Мої діди воювали, мій батько військовий": Російська акторка, яка знімалась в українських серіалах, готова піти на війну проти України

Російська акторка Наталія Антонова, яка чимало років знімалась в українських фільмах та серіалах, зібралася відправляти синів воювати з українцями. Таку заяву артистка зробила у розмові з пропагандистом Борисом Корчевніковим, передають Патріоти України.

Зокрема, в акторки є троє синів, найстаршому з них вже 25 років. Виявляється, що Антонова геть не проти, щоб хлопець став окупантом та поїхав вбивати невинних людей. Ба більше, двом молодшим синам знаменитість з гордістю бажає тієї ж долі.

"Він мені сказав: "Мам, коли прийде повістка, я піду". Молодші сини відповіли: "Брате, ми тебе поважаємо". Спершу я думала, що не відпущу. А насправді розумію, що народила синів – захисників батьківщини. Мої діди воювали, мій батько військовий. Мої чоловіки захищають мою країну, мою сім'ю. Ми разом зі своєю країною", - заявила акторка.

До речі, до війни Антонова активно знімалася в українських фільмах та серіалах, тож знайома з українськими акторами та режисерами. Росіянка обурюється, що ті з нею не спілкуються. Ба більше, вона вважає, що вони поводяться занадто агресивно, адже в соцмережах розповідають правду про злочини окупантів, обстріли Росією України та вбивства невинних людей.

"З акторами та режисерами з Києва я припинила спілкуватися, бо їхні соцмережі наповнені агресією. Хоча дуже гірко, адже є режисери, з якими ми робили по кілька робіт у Києві", - побідкалася акторка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...