"Мої діти будуть жити в Європі або Америці": Блогер-втікач Волошин розповів, чим збирається займатись за кордоном

Скандальний блогер Олександр Волошин, який під час війни втік за кордон, заявив, що не повернеться до України. Про це він розповів у своєму Instagram, передають Патріоти України.

За словами блогера, свого майбутнього в Україні він не бачить. Волошин планує оселитися в Іспанії і вже готує відповідні документи. За кордоном скандальний блогер хоче займатися підприємницькою діяльністю, відкрити ФОП і платити там податки.

"Я думаю, якби ви опинилися в моїй ситуації, то у вас би взагалі не було варіанту повертатися до України…Я будую інше життя, але при цьому не забуваю про свій дім. Я не бачу своїх дітей в Україні. Я відкриваю ФОП в Іспанії, буду платити тут 20% податків і буду робити це з кайфом, бо знаю і бачу, куди вони йдуть", - висловився блогер.

Олександр Волошин припустив, що повернеться до України лише в тому разі, коли зміниться політична система. Однак свою майбутню родину блогер не хоче бачити в країні, а лише за кордоном.

"Якщо прийде лідер, який реально почне змінювати систему, - я думаю, що повернуся і допоможу, чим зможу, але при цьому мої діти будуть жити в Європі або в Америці", - заявив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генпрокурор Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а після цього купив віллу у Франції - ЗМІ

середа, 4 вересень 2024, 22:05

Генеральний прокурор України у 2005 році (за даними ЗМІ, йдеться про Святослава Піскуна) міг за винагороду випустити з-під варти олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрювали в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка. Про це йдеться в у...

Багато кому знайома постать: Bloomberg дізнався, хто може очолити МЗС замість Кулеби

середа, 4 вересень 2024, 21:54

Новим очільником Міністерства закордонних справ України замість Дмитра Кулеби, який написав заяву про відставку, може стати чинний заступник глави цього ж відомства Андрій Сибіга. Про це пише агенція Bloomberg, посилаючись на джерело, наближене до кома...