"Моя подруга в Києві заплатила більше": Дружина Андрія Бєднякова розповіла, за скільки народжувала у США

Українська акторка Анастасія Коротка, яка є дружиною телеведучого Андрія Бєднякова розкрила вартість пологів у США. Про це вона розповіла в інтервʼю Раміні Есхакзай, передають Патріоти України.

Жінка двічі народжувала в США. Народження доньки обійшлося зірковій парі в близько 10 тисяч доларів, а другі пологи коштували 500 доларів. Справа в тому, що акторка оформила медичне страхування.

"Там кожен день ти оплачуєш окремо. Я народила дешево. Моя подруга, вона народжувала в Києві у звичайній лікарні, вона заплатила більше, аніж я в Америці. Я взагалі заплатила 500 доларів за свої пологи, бо в мене було все окей, але це було зі страхуванням… Страхування на місяць коштує 350 доларів", - сказала вона.

Як відомом, у 2014 році Бєдняков одружився з Короткою. Згодом у пари народилася дочка Ксенія. А в жовтні 2022 на світ зʼявився син Остап.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...