"Моє серце вільне": Зіркова акторка "Школи" раптово спростувала заяву про одруження

Заява Ірини Кудашової про те, що вона виходить заміж, виявилася жартом, а каблучка і наречений – кіношними. Зірка серіалу "Школа" спростовувала свої слова про заручини та заявила, що її серце зараз вільне, передають Патріоти України.

У новому дописі 23-річна артистка розповіла, що пропозиція руки й серця була серіальною. За словами молодої акторки, зараз вона знімається в комедії для "Суспільне: Культура", назву якої поки називати не можна. Ірина показала ще один кадр зі зйомок, але вже з іншим "обранцем".

"Йому я теж сказала так! І взагалі моя Марія в серіалі ще не таке буде "витворяти". На жаль, поки моє серце вільне, але хоч моїй героїні пощастило більше і їй зробили аж 2 пропозиції", - написала Кудашова.

"Дехто все ж таки здогадався, що це моя перша серіальна пропозиція (нарешті) і сподіваюсь ви не ображаєтесь на такий маленький жарт, але обіцяю, що вже наступна, якщо я зроблю такий пост - буде справжньою", - пообіцяла акторка.

Також Ірина звернулася до режисера Нікіти Торжевського, який підіграв їй у коментарях під дописом про заміжжя. "Ну а режисеру Нікіті Торжевському дійсно дякую, що дозволив хоч на майданчику здійснитися моїй мрії - вийти заміж!, - додала вона. - Сподіваюся, від мене ще не відписалися всі хлопці, і я маю шанс знайти своє справжнє кохання вже в реальному житті".

Українському глядачеві Ірина Кудашова відома за роллю Вероніки Тихонової у серіалі про підлітків "Школа". З виходом серіалу Іра набула популярніть, а кількість підписників в Instagram за п'ять років зросла до мільйона.

Кудашова розповідала, що після "Школи" зустріла кохання, яке обернулося для неї повним розчаруванням. Згодом з'ясувалося, що хлопцеві була потрібна не акторка, а її популярність. "Був один хлопець, який мені дуже подобався. Але потім з'ясувалося, що він зі мною спілкувався заради піару в Instagram, щоб потім стати популярним. Для мене - це дико. Як можна спілкуватися з людиною заради чогось? Виявляється - можна" , – розповідала Ірина у 2019 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...