"Моїй шубці вже сорок років": Наталя Могилевська розсекретила вартість свого повсякденного образу (відео)

Блогер Ніколас Карма зустрів у центрі Львова співачку Наталю Могилевську і розпитав, скільки коштує її одяг. Артистка стала героїнею постійної рубрики блогера "Скільки коштує Look?", передають Патріоти України.

Могилевська обрала для прогулянки спортивний костюм від іспанського бренду Oysho (штани й кофта 58 євро). «Черевики у Польщі купувала. Коштують три тисячі злотих (28 тисяч гривень). Шуба — вінтажна, 80-ті, бачиш, які у неї плечі. Купила у Лондоні 10 років тому. Коштує 200 доларів. Окуляри (від Chanel) подарував чоловік. У мене дуже багато окулярів, як для дня, так і для вечора», — розповіла артистка.

Співачка, яка на початку повномасштабної війни всиновила двох дівчаток, зазначила, що й досі працює із соціальною службою. «Це для того, щоб діти могли адаптуватися до столичного життя, до життя із зіркою. Я б ще це тримала у секреті. А так у магазині зняли», — сказала Могилевська.

Кадр із відео


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...