Молоді та красиві і вже без ніг: Волонтерка збирає допомогу трьом курсанткам, яких у військовій частині збив п'яний майор (фото, відео)

Волонтерка Воронкова збирає допомогу трьом курсанткам, яких збив п'яний майор Холодний.

Волонтерка Наталія Воронкова просить про допомогу для трьох курсанток військового коледжу, яких збив п'яний майор Володимир Холодний. Про це вона написала у фейсбуці, передає Цензор.НЕТ, повідомляють Патріоти України.

Воронкова розповіла про кожну з постраждалих дівчат.
"Таня. Нещодавно їй виповнилося 24 роки. Мріяла стати гінекологом. Це та сама дівчинка, яка в приймальному відділенні військового госпіталю, на хвилину прийшовши до тями після шоку і великої крововтрати, відкрила очі, побачила лікаря-травматолога полковника ЗСУ і перш за все виказала військове вітання: "Бажаю здоров'я, товаришу полковник". В очах усіх присутніх стояли сльози.
Галя. 23 роки. Мріяла стати хірургом, але через занадто великий конкурс вступила на лікаря загальної практики повітряних військ. Її призначили командиром роти, і вона, лежачи поруч зі сходами з перебитими ногами, першою взяла себе в руки і почала роздавати команди, що і кому робити: надавати першу медичну допомогу, викликати поліцію і швидку.
Саша. 23 роки. Вона марила професією кардіохірурга з дитинства, але пізніше вирішила бути анестезіологом. Вона боєць із дитинства: після перенесеного захворювання в дитинстві втратила волосся, але не опустила руки, ще й пішла допомагати іншим - працювала в Охматдиті. Перші її слова батьку в реанімації: "Якщо я змирилася з тим, що немає волосся, то змирюся і з тим, що не маю ноги", - пише волонтерка.

"Дівчата - справжні бійці, я в них вірю, їм просто потрібна наша підтримка!

Картка для допомоги дівчатам (одна для всіх, так погоджено з дівчатами і з їхніми сім'ями):
"Приватбанк"
5168 7456 0514 9878

Воронкова Наталія", - йдеться в пості.

Раніше повідомлялося, що дівчат госпіталізували в тяжкому стані з переломами кінцівок. Двом з них довелося ампутувати ногу. Зловмисника затримали на місці. 46-річний військовий керував автомобілем, що перебуває в розшуку.

У військовій прокуратурі кажуть, що чоловікові загрожує від 3 до 8 років.

Холодний у суді говорив: "На даний момент я не уникатиму покарання. Для мене пріоритети в житті – це честь і совість. Те, що я скоїв, я каюсь, і нестиму цей хрест через все своє життя. Я хочу вибачитися перед усіма. Перед всіма, хто мене знає – мої друзі, знайомі. Прошу надати мені таку можливість і надавати допомогу потерпілим".


Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...