Молодик принесе справедливе покарання винним у війні в Україні: Астролог назвала у своєму прогнозі терміни

У липні поточного року Молодий місяць принесе справедливе покарання та навіть смерть винним в агресії проти України. Про це повідомляє астролог Олександра Івашина в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, в країні, яка загарбує чужі території, можуть посилитися випробування, розпочатися перетворення та очищення в інформаційному полі від націоналістичних ідей великодержавного шовінізму, псевдопатріотизму та від тих, хто це сповідує.

"Світлі Сили вже здатні обрушити всю свою міць на захист справедливості. І полетять голови, а то й "відсікатимуться", відбудеться відхід у інший світ багатьох винних в агресії, причому не тільки на полі бою, а й у владі (Сатурн, Уран, Прозерпіна). І багато хто зазнає дуже сильного покарання за свою націоналістичну великодержавну агресивну ідеологію", - зауважила астролог.

Також у багатьох людей відбудеться переосмислення не просто на рівні індивідуальної, а колективної свідомості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...