Молодик: Астрологи розповіли, хто заробить гроші та зміцнить здоров'я

23 квітня відбудеться молодик, який закладе фон подій на наступний місяць, повідомляє астролог Георгій Лічелі, передають Патріоти України.

Про головну тему місяця за місячним календарем

Молодик у Тельці, насамперед, дозволяє акцентувати тему фінансів. Відповідно, в наступний місячний місяць тема грошей і заробітку буде особливо актуальна. Найімовірніше, доведеться вирішувати фінансові питання: обмірковувати, як поліпшити своє матеріальне становище і знайти додаткові джерела заробітку. Молодик відбувається в поєднанні з Ураном і напруженому аспекті до Сатурна.

Така позиція свідчить про те, що в фінансових питаннях треба шукати нові, нестандартні шляхи подальшого розвитку, впроваджувати оригінальні ідеї, використовувати комп'ютерні технології та сучасні засоби зв'язку, а також об'єднуватися в групи. Цьому сприятиме і Марс, який рухається за знаком Водолія, тобто активність і діяльність повинна бути спільна, групова. Тому варто об'єднатися з друзями й однодумцями, поєднувати несумісні, на перший погляд, речі і не боятися експериментувати.

Водночас Сонце в поєднанні з Ураном і в напруженому аспекті до Сатурна вказує на обмеження і несподівані фінансові потрясіння – як на світовому, так і на локальному, персональному рівні. Вірогідні банкрутства компаній і підприємств, можлива втрата роботи.

У кінці березня – початку квітня ми проживали з'єднання Марса з Сатурном, і це вказувало на введення обмежувальних заходів. 21 квітня Сонце в напруженому аспекті до Сатурна також вказує на ймовірність продовження або посилювання обмежувальних заходів.

Про здоров'я

На персональному рівні протягом найближчого тижня треба берегти здоров'я: можливі проблеми з кістками, хребтом і зубами, також вразлива серцево-судинна система. Імовірність ДТП також зростає. Занепад сил, депресивний стан і роздратування буде відчуватися до 27 квітня.

Про карантин і коронавірус

На жаль, ситуація з пандемією коронавірусу розвивається за найгіршим сценарієм. Тому поліпшення до початку липня чекати не доводиться. Травень і червень – важкі місяці в цьому році, як з економічного боку, так і щодо поширення коронавірусу. Відповідно, у найближчий місяць треба обмірковувати і робити кроки для виживання в умовах кризи, в яку ми міцно входимо. Але не варто панікувати: після кризи і спаду завжди йде пожвавлення і підйом. Правда, це відбудеться трохи пізніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...