Молитви попів Гундяєва не допомогли: Пожежа на нафтобазі під Ростовом перекинулась на міську забудову (фото, відео)

Потужна пожежа на нафтобазі у Пролетарську Ростовської області, яка триває шостий день поспіль, перекинулась на міську забудову. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на російські пабліки.

Там зазначають, що станом на вечір 23 серпня вогонь охопив очерет та перекинувся на будинки. Також пишуть, що МНС уперше прокоментувало пожежу у Пролетарську, однак не в контексті нафтобази, а ландшафтної пожежі.

"Горить суха рослинність. Вогонь перейшов на житлові будови", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, вогонь спалахнув 18 серпня після дронової атаки. Пожежа настільки потужна, що продовжувала поширюватися територією бази, охоплюючи нові цистерни з паливом. Повідомлялося, що палало цистерн кілька десятків одразу.

Спроби рятувальників приборкати вогонь просунутися вглиб нафтобази, щоб залити гарячі резервуари спеціальним складом, довгий час були марні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Что теперь? Жаловаться в ООН? Да что ж это такоє... Весь мир смеется": росіяни бурхливо реагують на знищення порому у Керченській протоці

п’ятниця, 23 серпень 2024, 22:15

Залізничний пором з цистернами, який був пошкоджений внаслідок атаки на порт "Кавказ", затонув. Влада Краснодарського краю РФ заявила, що пором був атакований українськими військовими. У російському сегменті мережі з цього приводу здійнялась справжня п...

Молитви попів Гундяєва не допомогли: Пожежа на нафтобазі під Ростовом перекинулась на міську забудову (фото, відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 21:30

Потужна пожежа на нафтобазі у Пролетарську Ростовської області, яка триває шостий день поспіль, перекинулась на міську забудову. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на російські пабліки. Там зазначають, що станом на вечір 23 серпня вогонь...