Момент злочину зафіксував розвідувальний дрон: Окупанти розстріляли українських полонених у Нью-Йорку (відео)

У Мережі опублікували відео з доказом ще одного воєнного злочину російських окупантів, які розстріляли полонених українських бійців у селищі Нью-Йорк Донецької області. Відповідні кадри з’явилися в неділю, 6 жовтня, у Telegram-каналі 12-ої бригади спеціального призначення “Азов”, передають Патріоти України.

Момент жорстокого злочину окупантів зафіксував розвідувальний дрон. Росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових одного з підрозділів. Пізніше бійці 12-ої бригади спеціального призначення "Азов" спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон одного з групи окупантів, яка вчинила це звірство.

На YouTube-каналі “Азову” опубліковане повне відео допиту полоненого росіянина, який розповів про обставини цього воєнного злочину. Зокрема він сказав, що командування дало вказівку полонених не брати і розстрілювати українських бійців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США зосереджуються на одній темі. І це не Україна, - Голобуцький

неділя, 6 жовтень 2024, 20:52

"До виборів в США менше місяця, але боротьба досі точиться довкола 1-2% підтримки. Або, в термінах американської виборчої системи, довкола 1-2 голосів виборників (умовно зараз ніби нараховують 270 за Гарріс проти 268 за Трампа, але це дійсно дуже умовн...

Тепер співачка каже, що "не було такої пісні": Користувачі соцмереж нагадали Тіні Кароль її репертуар 20-річної давнини про "нашу русскую душу"

неділя, 6 жовтень 2024, 20:15

У соціальних мережах набирає популярності відео зі співачкою Тіною Кароль, у якому вона у 2005 році презентує свою нову пісню Russian Boy (англ.: російський хлопець). Відео було опубліковано в Tiktok, передають Патріоти України. На першому кадрі помітн...