"Монтян щось зовсім геть понесло, коли записувала черговий стрім на своєму Ютуб-каналі", - політтехнолог Голобуцький

На росТБ останнім часом одіозну юристку не запрошують, тому вона зі шкіри лізе, щоб хоча б якось заробити та привернути до себе увагу.

"Монтян в четвер щось геть понесло, коли записувала черговий стрім на своєму Ютуб-каналі: "Украина будет в составе России? Это вопрос не ко мне, это вопрос к Путину. Если бы он захотел, то он бы ДОШЕЛ ДО УЖГОРОДА и ПЕРЕВЕШАЛ БЫ МАЙДАУНОВ на стенах замка Паланок, но он не хочет", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Зауважте - на ефіри "Россия-1" її вже не тягнуть, навіть по скайпу не хочуть бачити (що й не дивно з таким ї... писком). Пайка скоротилась майже до нуля, судячи з вигляду. Тому і готова нести що завгодно і як завгодно, будь-яку маячню і навіть заяви, що цілком підпадають під карний кодекс - аби хоч якусь копійку підкинули. Але все одно бридко".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...