"Московія, яка не має жодних власних ресурсів і корисних копалин, захопила "прекрасні, але слабкі народи" навколо", - Невзоров

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону російський телеведучий і публіцист Олександр Невзоров заявив, що не планує брати участь у призначеній на лютий 2024 року зустрічі в Берліні росіян, яких влада країни-агресора РФ оголосила "іноагентами", і пояснив чому, передають Патріоти України.

"Там зберуться люди, які думають, що хвороба [Росії] – це [її президент Володимир] Путін. А Путін – не хвороба, Путін – симптом. А хвороба має назву "Росія", яка ніколи не може бути іншою, у неї немає іншого історичного призначення, у неї немає іншого способу існувати", – сказав Невзоров.

За його словами, Московія, яка не має жодних ресурсів і корисних копалин, захопила "прекрасні, але слабкі народи" навколо, і "не заради нафти й алмазів, а заради лісу, хутра, дьогтю, жирів та інших форм данини".

"Коли вимовляють гарне слово "імперія", зобов'язані підмінити його точним синонімом "паразитія". Імперія – це спосіб для воєнної держави паразитувати на своїх сусідах, і от зараз те, що є в Росії, дає їй можливість існувати непогано", – вважає публіцист.

Він наголосив, що Росія "не буде іншою". "Путін всього лише потрапляє в основний нерв, виконує, скажімо так, основне призначення з тією самою жорстокістю, хворобливістю і непохитністю, з якою діяв і Микола I, й інші російські царі. Нічого нового в тому, що він пропонує, немає. Він не вигадав репресій і переслідувань своїх противників і критиків, це все існувало, це все і є Росія", – заявив Невзоров.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...