"Московія просто створена для чорного лебедя, причому не одного", - блогер

"Коли накриває зневіра і страх за майбутнє, варто йти не до психолога, а на російські пабліки. Аеродром Міллєрово. Один з ключових військових аеродромів окупантів. Європейська частина Московії. 200 км від Ростова, 800 км від Москви. Опалюється ... дровами. Так, дровами. І це не прикол, бо їхній воєнкор збирав гроші на дрова для обслуги аеродрому, і солдати за це вже получили п*зди від начальства", - пише блогер та бізнесмен Сергій Марченко, передають Патріоти України, та продовжує:

"Вдумайтеся, світовий лідер продажу вуглеводнів опалює свій надважливий аеродром дровами. Але ж це ніх** не все. Бо дров для опалення аеродрому у Московії теж не знайшлося. У найбільшого в світі постачальника деревини не знайшлося дров. Скидалися на лапоть всім кагалом.

Московія - велика, багата, потужна країна. Це дуже складний і набагато сильніший за нас противник. Недооцінювати - не можна. Але переоцінювати теж не варто.

Московія просто створена для чорного лебедя, причому не одного. Вся їхня потуга може скластися, як картковий будинок, в один момент, бо така вони країна - все зроблено, як попало. Все тримається на соплях і чесному слові.

Все, що треба робити нам, - це триматися і чинити спротив доти, доки буде потрібно. І ми це зробимо разом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...