Москва незграбно робить нові "реверанси" Анкарі: Чубаров висміяв недолугих чиновників Путіна за казус з видаленням себе зі списку "терористів" (фото)

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров посміявся над Росфінмоніторингом, який видалив його прізвище зі списків «терористів-екстремістів». Про це Рефат Чубаров повідомив у Телеграмі та продемонстрував відповідний скрін.

«Здається, в Росфінмоніторингу з'явилися співробітники, які вже обізнані про неминучість швидкого звільнення Криму: два дні тому моє прізвище видалили зі списку терористів-екстремістів. Щоправда, досвідчені правозахисники кажуть, що це через помилкове написання дати мого народження (додали зайвих п'ять років). Мовляв, виправлять і знову запишуть... Добре б, щоб не затягували, а то якось незручно перед іншими «терористами-екстремістами»... ))))», – написав глава Меджлісу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...