"Москвичам не завадить почути повітряну тривогу": Правнучка легендарного льотчика Чкалова вразила скрепних росіян заявою

«Російське питання» поступово оформляється в щось нестерпно-тяжке, невирішене і безнадійне. РФ довго і завзято хизувалася своєю «кривавістю, підлістю та невдячністю». Вона так люто лізла в «головну загрозу людства», що нарешті досягла свого. Усі повірили", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Цікаво, що усвідомлення повної безнадії прийшло не лише до русофобів і глобалістів. Воно живе і там, де начебто ніяк не могло оселитися; у головах прямих нащадків «богів СРСР».

Вже й правнучка легендарного льотчика Чкалова вирішила, що «пора закінчувати». «Москвичам не завадить почути повітряну тривогу», – заявила правнучка Героя Радянського Союзу Валерія Чкалова Дар'я Богданова.

Богданова допускає нанесення масованих бомбових ударів по російській столиці, ставлячи в приклад бомбардування Хіросіми і Нагасакі. За словами правнучки Чкалова, удари по Москві потрібні «для нормалізації процесів у голові». А ще у 2022 році Ольга Чкалова, дочка льотчика, зажадала вилучити прах батька з кремлівської стіни.

У 2022 році Ольга Чкалова надіслала листа голові Уряду Росії Михайлу Мішустіну з вимогою забрати прах батька з Кремлівської стіни.

«Я, як дочка, є відповідальною за прах свого батька і стурбована, що за рішенням будь-кого прах можуть перепоховати без відома сім'ї, внаслідок чого прошу скасувати постанову Раднаркому СРСР про поховання Героя Радянського Союзу В. П. Чкалова у Кремлівській стіні та передати прах для перепоховання на розсуд сім'ї».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...