"Мос**лі - звірі та нелюди. Я боявся, щоб цей звір не прийшов і в наш будинок": Останнє інтерв'ю Олега Барни (відео)

У мережі опублікували останнє інтерв’ю екснардепа Олега Барни, який нещодавно загинув на фронті. Інтерв'ю було записано за кілька днів до загибелі екснардепа, повідомляють Патріоти України.

Олег Барна розповів, що у цивільному житті він був учителем фізики, математики та захисту батьківщини в одній зі шкіл Тернопільської області. Народним депутатом він був у період із 2014 по 2019 рік.

Зі слів Барни, з 2008 року його знято з військового обліку у зв’язку з інвалідністю (перелом тазу, шурупи на все життя, поранення та контузія на Майдані), він пішов добровольцем воювати. За день до початку повномасштабного вторгнення Росії він був на ефірі у Києві й пізно ввечері повертався додому. А о 04:00 родичі з Харківської області зателефонували екснардепу та повідомили, що по ним летять російські ракети.

"Дружина каже: "Може займешся волонтерством?", я кажу добре. А потім вона побачила, як я з горища знімаю свій військовий речмішок, то все зрозуміла. Справа в тому, що я боягуз, бо знаю, хто такі мос**лі — звірі та нелюди. Тому я дуже боявся і боюся, щоб цей звір не прийшов у наш будинок на Галичині", — розповів Олег Барна.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...