"Моторошне і вульгарне видовище": Микола Басков на камеру облизав груди блогерки (відео)

"Натуральний блондин" Микола Басков потрапив в центр обговорень через витівку на одній з вечірок, де той виступав як запрошений гість. Артист облизав соски блогерки Віолетти Чіковані. Відеоролик миттєво розлетівся в соцмережах. Шанувальники на нього реагують по-різному, зазначають Патріоти України.

Реакція соцмереж

  • "Необхідна цензура. Далі буде гірше"
  • "Моторошне і вульгарне видовище. Раніше актори так спеціально грали, зображуючи ідіотів, а тепер народ сам нічого не соромиться"
  • "Господи, як вони живуть такими дебілами? І не соромно? Раніше хоч можна було на вік спихнути"
  • "Походу, в світській тусовці вірус ідіотизму почав передаватися статевим шляхом"
  • "Яка гидота. Фу! Дурість і маразм. Цей Басков вже оскотинився схоже. Де Мінкульт? Терміново в соцмережі треба їх, щоб теж читали і дивилися, а потім робили висновки. Хоча і в Мінкульті, напевно, такі ж сидять!"

Відзначимо, в Instagram-блозі на критику на свою адресу Микола Басков ніяк не відповів. А ось що написала у себе в профілі Чіковані під скандальним роликом: "Коли натуральний блондин натурал. Коля, люблю! Ти - душа".

У шапці профілю жінка написала, що вона "зацілована Басковим", а на аватарку поставила фото співака.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...