Може, час бити по Мінську, Гомелю та Мозиру? Білорусь допомагає Росії модернізувати "Шахеди", - ЦНС

Білорусь надає свої потужності ВПК Росії для війни проти України. Білоруси допомагають російським загарбниками" модернізовувати" іранські безпілотники. Про це повідомив Центр національного спротиву (ЦНС) з посиланням на місцевих жителів в суботу, 17 серпня.

Зокрема, на одному із Гомельських заводів був налагоджений процес фарбування "шахедів" у чорний колір для маскування під час нічних запусків.

"Ідеться про імпортовані з Ірану Shahed 136. Їх фарбування відбувається в Білорусі, щоб не перевантажувати виробництво Єлабузі, де росіяни збирають "шахеди" за іранською технологією", - зазначили у Спротиві.

Як ми вже писали раніше, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що треба сісти за стіл переговорів, щоб закінчити війну в Україні, бо "вона нікому не потрібна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили Нью-Йорк на Донеччині - соцмережі

неділя, 18 серпень 2024, 20:23

Українськими пабликами та телеграм-каналами, які ведуть військові, розходиться інформація, що РФ повністю захопила Нью-Йорк Донецької області, передають Патріоти України. Офіційно це ні Україна, ні Росія не підтверджували. На картах, які публікують укр...

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...