"Може, комусь реакція росіян на загибель українців нагадає, що так само вони раділи, коли їхні "простиє рєбята" із Пєнзи їхали на Донбас "хохлов пострєлять", - блогер

В світі змінюється все: президенти, клімат, тривалість робочого дня і два рази на рік телефони від Apple. Не змінюється тільки лють і ненависть росіян.

"Коли українці радіють впавшим російським військовим літакам, це – нормально. Навіть, якщо військовими були музиканти. Бо це ворог. Він на службі і отримує гроші за те, що забирає чужі життя у складі армії РФ. Коли росіяни радіють збитому українському цивільному літаку, це теж нормально. Для росіян", - пише Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо скільки б там Путін не розпинався про братній адіннарот і політиків, які нас посварили, народ не один. І не братній. Це добре, що вони паляться так явно. Може, комусь така реакція росіян на загибель українців нагадає, що так само вони раділи, коли їхні "простиє рєбята" із Пєнзи і Улан-Уде їхали на Донбас "хохлов пострєлять".

Я давно спостерігаю за цими "братами" і тому мені дивні срачі, гнать чи не гнать російських інстаграм-котиків і хакамад із їхніх гастролів Україною. Гнать. Сцаними тряпками. Просто для профілактики.

Бо в світі змінюється все: президенти, клімат, тривалість робочого дня і два рази на рік телефони від Apple. Не змінюється тільки лють і ненависть росіян від однієї тільки думки про те, що Україна може бути вільною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...