"Може на*уй піти, чесно кажучи": Репер OTOY грубо відгукнувся про Христину Соловій

Хіп-хоп і реп-виконавець В’ячеслав Дрофа (OTOY) на подкасті Пряма Червона розкритикував поведінку Христини Соловій і засудив Олега Винника, який проживає у Німеччині, передають Патріоти України.

«Христина Соловій може на*уй піти, чесно кажучи, вона наскільки зверхньо поводиться. Я подивився, як вона мислить. Я дивився в контексті шоу Леви на Джипі, а не окремо. Думками стрибає. Вона говорила про артистів, які їздять у Європу і типу там кайфують, а потрібно залишатися в країні. А потім така: „У мене тур скоро по Європі“. Я такий думаю: „Ну е*ать, ти серйозно?“. Ну знову ж таки, може, не пішла на*уй, дуже погано так говорити, я перепрошую. Це може звісно задіти, ну не імпонує людина і її позиція, в тому числі. Ми не є ніхто безгрішними. Ніхто не є святим. Окрім Христини Соловій. І оця безкомпромісна позиція насправді, вона дуже незріла. Тому що це позиція рожевого світу», — говорить OTOY.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...