Може розпочатися "генералопад": Про що свідчить смерть командувача окупаційних військ Жидка

У Росії раптово помер колишній заступник Сєргєя Шойгу Гєннадій Жидко. Відомо, що він навесні - влітку 2022 року командував окупантами, які вторглися в Україну. Пропагандисти заявили про "тривалу хворобу", утім справжні причини його візиту до Кобзона можуть бути геть інші, передають Патріоти України

Про них "24 каналу" розповів російський правозахисник Марк Фейгін. Він припустив чи почнеться в Росії "генералопад". Однією з причин раптової смерті генерала Марк Фейгін припускає його ймовірне зловживання алкоголем. Але є ще одна версія.

"Явно генерал спитий – це один бік медалі. Але ми можемо припускати, що йде певна "чистка". Оскільки виглядає це все дуже й дуже дивно", – наголосив він.

Після походу Євгєнія Пригожина на Москву, в Росії стали зникати генерали. Деяких довгий час не видно було у медійному просторі. Наразі достеменно невідомо де перебуває генерал-"Армагедон" Суровікін. На фоні всіх цих історій смерть Жидка виглядає досить підозріло.

"Його могли отруїти – в Росії травлять на раз і ніхто кінців не знайде. Немилість, в'язниця, отруєння – там речі допустимі, коли йде війна. Значить про щось говорили, щось "нарили" – інакше які ще причини можуть бути, що генералів "щемлять", – припустив правозахисник.

В Росії можуть бути внутрішні процеси, спрямовані не лише проти диктатора Владіміра Путіна. Але й самі генерали можуть вести міжусобні війни – позбуватися від конкурентів.

"Може йти внутрішня боротьба. Не заперечення Путіна, а Герасимова. Тому тут багато причин, через які може початися "генералопад". Треба почекати. Якщо нові генерали помиратимуть так швидкоплинно, з'являться якісь деталі", – додав Фейгін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...