Може статися під час саміту НАТО: Світан висловився про можливу провокацію з боку РФ

Недавній погрози заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва про те, що потрібно завдати ударів по Южно-Українській, Рівненській та Хмельницькій АЕС, говорять про те, що росіяни можуть готувати провокацію, в якій будуть звинувачувати Україну, передають Патріоти України.

Більш того, це може статися вже в найближчі кілька днів, про що в ефірі 24 каналу заявив військовий експерт Роман Світан.

"Росіяни зараз готують якусь провокацію, вона може статися під час саміту НАТО. Вже видно, що готуються якісь провокації на атомних станціях, російських чи українських. І готується велика провокація в районі Кримського мосту - з двох сторін зупинено рух, накопичується велика кількість цивільних осіб, прикриваються ними, як живим щитом, але це є і хорошим грунтом для провокації, так як удар по Кримському мосту або по людях росіянами буде сприйнятий, як удар по мирному населенню і поданий в Радбез ООН, як теракт", - сказав він.

Світан очікує, що протягом найближчих двох-трьох днів росіяни "щось зроблять в стилі рязанського цукру, коли вони вдома підривали, щоб привести Путіна до влади".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...