"Може зайняти перше місце в кринжовому рейтингу": Ексдруг втікача Потапа жорстко висміяв його

Співак Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, висловився про поведінку Потапа і його дружини Насті Каменських. В інтерв'ю "Наше радіо" він сказав, що всі їхні вчинки феєричні, передають Патріоти України.

Так, ведуча Лера Товстолес поцікавилася у Позитива, чи спілкується він зараз з Потапом і Настею Каменських. Він відповів, що не підтримує з ними зв'язок. Також дівчина запитала, що для нього гірше - пісні Потапа або інтерв'ю Каменських Маші Єфросиніній, яке користувачі мережі відразу ж розібрали на меми? "Це все феєрично", - відреагував Позитив.

А потім він відповів, що поставив би на перше місце в кринжовому рейтингу. За словами Позитива, кринжовіше творчість Потапа, ніж висловлювання Каменських.

Нагадаємо, на початку повномасштабного російського вторгнення Потап перебував в Іспанії. Потім він колесив по світу, прикриваючись допомогою армії ЗСУ. Зараз він і зовсім поїхав до Колумбії, щоб там будувати кар'єру. Пізніше до нього приєдналася і Настя Каменських, яка раніше оскандалилася своїм інтерв'ю, під час якого плакала, зітхала і скаржилася на життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...