Може закінчитися жахливою катастрофою: Екстрасенс закликала рятувати принца Гаррі

Як відомо, Гаррі разом зі своєю дружиною Меган Маркл залишив королівську сім'ю і переселився за океан.

Екстрасенс Симон Сіммонс, яка була близько дружна з нині покійною принцесою Діаною і стверджує, що дух леді Ді досі регулярно її відвідує, зважилася написати лист принцу Вільяму, в якому благає врятувати його молодшого брата - принца Гаррі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як заявила Симон виданню Daily Star, вони з Діаною побоюються, що ситуація може закінчитися жахливою катастрофою. І навіть натякнула на можливе самогубство молодшого принца.Симон Сіммонс«Діана взяла з мене обіцянку доглядати за вами з Гаррі, щоб переконатися, що ви обидва в порядку, і попереджати вас про ознаки небезпеки. Я пишу, благаючи вас прислухатися - тому що Меган ізолює Гаррі, і в кінцевому підсумку це змусить його зробити радикальні, можливо, смертельні, саморуйнівні дії. Якщо ви захочете відповісти, не соромтеся. Ми ПОВИННІ врятувати Гаррі», - говорилося в листі Сіммонс.

Вільям, однак, не відповів їй. «Їм вселили, що друзям матері не можна довіряти», - стверджує екстрасенс.Діана з синамиЗа словами Симон, положення з поганого неухильно стає ще гіршим. «Гаррі відділений від усього, що він любить - його сім'ї, друзів, включаючи товаришів по армії ... Діана сказала, що він відчуває себе все більш ізольованим - і для нього це катування. Діана сказала, що це може привести до катастрофи», - каже подруга принцеси.
Симон і Діана познайомилися в лондонській клініці альтернативної медицини в 1993 році, після розлучення принцеси, і підтримували дружбу аж до загибелі леді Ді в автокатастрофі в 1997-му.

Раніше екстрасенс правильно передбачила вагітність Меган - ще до офіційного оголошення про неї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...