Може запрацювати вже цього року: Росія майже добудувала військовий порт у грузинському місті Очамчира (відео)

Росія майже добудувала порт в окупованому грузинському місті Очамчира, де збирається розмістити свої військові кораблі. Таким чином Росія може відкрити другий фронт, оскільки порт стане легітимною ціллю для українських дронів, пише TV Pirveli в середу, 20 березня. Хід робіт у порту зафіксувала аерофотокамера. На кадрах видно інтенсивний рух будівельної техніки. Встановлено, що роботи там тривають безперервно, зазначають Патріоти України.

Військовий порт може запрацювати вже 2024 року. В антиокупаційному русі Грузії вважають, що Росія хоче втягнути країну у війну, оскільки українські дрони або ракети можуть атакувати російські кораблі в Очамчирі.

Місто Очамчира розташоване в Абхазії, яка була окупована Росією 2008 року. 26 січня 2009 року головний штаб ВМФ Росії заявив про створення в 2009 році в порту Очамчира на окупованій території Грузії пункту базування бойових кораблів Чорноморського флоту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...