"Можєм павтаріть!": Українські партизани заявили, що проникли на фортифікаційні споруди окупантів у Криму (фотофакти)

Партизанський рух українців та кримських татар АТЕШ зафіксував будівництво ліній оборони росіян у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомили представники руху на своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 12 травня. Агенти руху фіксували зведення ліній оборони на ріхних ділянках: в Джанкої, Красноперекопську та Міжводному.

Нещодавно представники українського підпілля проникли в село Молочне поблизу Євпаторії. Там партизани зафіксували, як російські загарбники організували оборону, де розташували вогневі точки, а також визначили прогалини в їхній обороні.

"Рашисти готуються до нової Нормандії, але отримають новий Херсон. Крим готуватиметься до українського курортного сезону", - підкреслили партизани.

Як ми вже писали, журналісти створили інтерактивну мапу тимчасово окупованого Криму із 223 військовими об’єктами Росії з геолокаціями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...