Можливо, що хтось із них дійсно усе розуміє: Білоруські прикордонники здивували українців (відео)

Неординарна подія трапилася 1 жовтня на одному із пунктів пропуску з Білоруссю. Під час всеукраїнської хвилини мовчання білоруси приспустили свій прапор. Про це повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

«Не знаю, чи це була ініціатива окремого військового або команда зверху, але дзвіночок позитивний для нас. Бо й там серед військових є люди з честю та гідністю, які, можливо, і розуміють хто є справжньою загрозою для Білорусі», – написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...