Можна побачити разючий контраст: Як ТЦК проводить мобілізацію на Буковелі і навколишніх селах

Рейди ТЦК до Буковеля не спостерігаються, хоча мобілізація в навколишніх населених пунктах триває за планом, зазначають Патріоти України.

Журналістка видання "Телеграф" побувала у Буковелі та на власні очі побачила, чим живе найдорожчий курорт України у час, коли у регіонах відбуваються масштабні рейди ТЦК.

За її словами, черги можна спостерігати як на підйомники, так й до невеликих кав'ярень, які розташовані на території комплексу. Незважаючи на великий потік туристів, представників військкоматів у Буковелі не видно. У журналістки склалося враження, що на найдорожчому курорті України нічого не знають про повномасштабну війну.

"За період відпочинку в Буковелі я не помітила жодного військового чи патрульного поліцейського. Складається враження, що тут взагалі нема війни: повсюди лунає гучна музика, люди неквапливо гуляють, насолоджуюсь відпочинком. Лише раз я чула повітряну тривогу, на яку ніхто не звернув увагу", - зазначила авторка матеріалу.

Місцеві мешканці розповідають, що мобілізація у навколишніх населених пунктах триває за планом. В найближчих селах – Татарові, Яблуниці та Микуличині – представники ТЦК активно роздають повістки військовозобов'язаним громадянам. Однак у самому Буковелі місцеві мешканці не бачили рейдів військкоматів.


Джерело: Телеграф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...