Можна почути характерні звуки детонації: На базі окупантів у Донецьку пролунав потужний вибух (відео)

Увечері в середу, 29 травня, в тимчасово окупованому Донецьку пролунав потужний вибух на військовій базі російської армії. Відео стовпа диму, який здіймається над Київським районом міста, публікують місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Деякі кадри також зафіксували, як зазначається в підписі до відео, момент “прильоту”. Яскравий спалах вогню, який супроводжує вибух, може свідчити про влучання у склад боєприпасів. У той час, коли клуби диму від пожежі піднімаються високо над місцем, де стався вибух, можна почути характерні звуки детонації.

“У Донецьку повідомляють про приліт на базі російських окупантів у Київському районі”, - прокоментував цю подію український журналіст Денис Казанський.

Офіційних повідомлень від українських військових про ймовірний удар по окупантах в Донецьку наразі не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 жовтня. Що українці здавна робили цього дня, аби мати достаток увесь рік

неділя, 6 жовтень 2024, 7:05

6 жовтня за новим церковним календарем (19 жовтня за старим) - день пам'яті св'ятого апостола Фоми, одного з 12 апостолів Христа, передають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті святої мучениці Іраїди Олександрійської. Фома був ...

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...