"Можна придбати до офіційного відкриття": "Укрзалізницю" звинуватили в брудних схемах продажу квитків

"Укрзалізницю" викрили на новій корупційній схемі з продажу онлайн-квитків на потяги. На популярні напрямки стало майже неможливо купити, їх почали продавати "надьожні мальчікі" до того як вони офіційно з'являться у продажу. Про це повідомила жителька Києва Світлана Бріль на свой сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, роками раніше за "40 гривень з квитка робили тобі харашо", на залізничних касах "тьоті" продавали квитки вночі перед відкриттям продажів. Після появи онлайн-продажів стало зручніше та це була "реальна боротьба з корупцією у сфері залізничних перевезень".

"Чому, починаючи з весни, знову почали передавати один одному телефони "надьожних мальчікав", які можуть продати квиток в будь який день, значно раніше ніж вони офіційно з'являться у продажу? Я ледь не щодня стикаюся з тим, що стало майже неможливо купити квитки у популярні напрямки. Квиток + 100% націнки!", - наголосила українка.

Киянка навела приклад, як зранку о 8:00 квитків не було, але через три хвилини з'явилися - два місця у купе та сім у люксі за великі гроші. "Невже в такі складні часи, коли так складно формується наша свідомість і в крові народжується нація, ми можемо допустити, щоб нами знову користувались хабарі і "рєшали", - написала вона.

У коментарях зауважують, що така сама схема діє особливо з потягами з Варшави. "Днів 20 тому чудово вийшло забронювати квитки з Варшави. Але теж подали на загальний продаж з запізненням на кілька хвилин. На інший не такий популярний потяг було вчасно відкрито продаж", - коментують під постом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...