Можуть бути незворотні наслідки: У Віктора Павліка виявили серйозні проблеми зі здоров'ям

В українського співака Віктора Павліка серйозні проблеми зі здоров'ям. Як розповіла його дружина Катерина Реп'яхова, у нього давно болить рука, проте він довго не звертався до лікаря, через що йому стало гірше, передають Патріоти України.

Більше затягувати з візитом до медиків він не міг. Тому відправився на рентген і до лікаря-ортопеда. Однак по рентгену лікарі не змогли визначити причину болю, тому відправили артиста на МРТ.

Репяхова додала, що проблема з рукою серйозна, її потрібно негайно лікувати. В іншому випадку можуть бути незворотні наслідки.

"Я зрозуміла, що нічого хорошого немає. Треба лікуватися. Тож попереду ще лікування Віктора Франковича. Якщо не лікувати, то може взагалі руку припинити піднімати", - сказала Катя в інста-сторіз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....