Можуть бути причетні учасники війни в Україні: Нові подробиці щодо обстрілу вантажівки Росгвардії в Чечні (фото, відео)

У Чечні у станиці Петропавлівській Грозненського району 24 жовтня невідомі напали на колону Росгвардії, розстрілявши вантажівку УРАЛ. Про це повідомляють російські телеграм-канали, передають Патріоти України.

Внаслідок атаки загинув один співробітник Росгвардії. Ще один отримав поранення.

Нападники втекли. Офіційно російська влада не коментувала інцидент. У мережі пишуть, що влада передала розшукове орієнтування всім службам: "Зупиняються і перевіряються всі автомобілі марки Toyota Camry 70-го кузова.ФСБ підняла всі служби та оперативників для затримання нападників. Місце події відвідували також Замід Чалаєв (командир кадировського полку поліції) та Абузайд Висмурадов (віцу-прем'єр Чечні з силового блоку)". Також повідомляється, що 25 жовтня в станиці Петропавлівській намічаються жорстокі рейди: при в'їзді і виїзді вже стоять співробітники поліції.

Один із популярних телеграм-каналів пише, що глава Росгвардії Віктор Золотов телефонував Рамзану Кадирову з приводу інциденту і досить жорстко спілкувався з главою Чечні. Зазначається, що до нападу на колону "можуть бути причетні як мінімум двоє колишніх військовослужбовців, які брали участь у СВО".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А я так не хочу...": Тоня Матвієнко пояснила, чому звільнилася з інституту Поплавського

неділя, 27 жовтень 2024, 20:17

Українська співачка Тоня Матвієнко на проєкті Муз_Тренд розповіла, що більше не викладає вокал у Київському університеті культури та мистецтв, передають Патріоти України. «Я вже не викладаю. У мене за пів року вийшло три пісні. У мене так давно не було...

Переможе той, хто буде робити непередбачувані ходи: Військовий назвав "головну зброю" Росії на більшості напрямків

неділя, 27 жовтень 2024, 19:28

Сьогодні головна зброя ворога на більшості напрямків — це керовані авіаційні бомби, дрони і часті малі штурмові групи. Переможе той, хто не лише швидше реагуватиме, а зможе випереджати на пару кроків противника, робити непередбачувані ходи. Про це розп...