"Можуть приєднатися деякі додаткові території": Астролог назвав нові терміни завершення війни в Україні (відео)

Ведичний астролог Дмитро Вартанян назвав терміни, коли закінчиться повномасштабне вторгнення, розпочате Росією в лютому минулого року. В інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife він заявив, що Україні вдасться повернути всі свої території, передають Патріоти України.

При цьому він не відкидає, що деякі нові території можуть приєднатися до нашої країни. Також астрологічний експерт зазначив, що з травня 2024-го року перед Україною відкриються нові можливості в альянсах. Може йтися про вступ до ЄС чи НАТО.

Вартанян прогнозує, що війна в Україні завершиться в травні 2024-го року, що не збігається з прогнозами багатьох тарологів й екстрасенсів - вони прогнозують завершення повномасштабного вторгнення навесні - на початку літа 2023-го року.

Ведичний астролог переконаний, що відлунням війни в Україні стане глобальна зміна світового порядку - економіки, бізнесу, права.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...