"Мурку подарували на день народження": У РФ з приватного будинку втік леопард, ловили відразу 57 осіб

В Росії силовики застрелили леопарда Мурку, яка втекла з приватного будинку в Ставропольському краї, не знаючи, як інакше зловити тварину. Інцидент стався вночі: виклик про втікача-леопарда надійшов до рятувальної служби Станиці Незлобної. Про це пише Mash, передають Патріоти України.

Тварина бігала по околицях у спробі сховатися. У результаті поліцейські разом з рятувальниками виявили леопарда на дереві через кілька годин з моменту його втечі. У полюванні на леопарда брала участь команда з 57 осіб. "Його застрелили, щоб не створювати загрози місцевим жителям", - йдеться в повідомленні.

РосЗМІ стверджують, що леопард вночі напав на свого господаря 47-річного Дмитра Б., який відмовився від госпіталізації. У нього медики зафіксували рвані рани голови і вуха у зв'язку з нападом хижака.

Жертвою російських силовиків стала 7-річна перський леопард Мурка. Її подарували росіянину на честь дня народження. Пізніше Mash показав відео про те, як силовики "ловили" леопарда. У кадрі поліцейські відзначали, що тварина шукає місце, щоб сховатися. "Пацани, стріляйте, а то ми о*у**м шукати її", - заявив один з них.

У Росії подають жорстокі кадри вбивства леопарда з назвою: "Останні кадри життя Мурки зі Ставропольського краю". РосЗМІ кажуть, що фахівці довго думали, якою зброєю нейтралізувати тварину і заявляють, що леопард міг напасти на людей.

"Оповіщені про небезпеку жителі розповіли нам, що в цей момент самі взяли в руки рушниці, щоб в разі чого бути готовим до нападу Мурки. За підсумком - тварину ліквідували", - йдеться в повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...